2010. július 26., hétfő

Hasznos holmik


A fehérnyulas blogban - azt hiszem, szintén egy költözéses bejegyzés alkalmával - írtam azokról a hasznos tárgyakról, amit költözéskor találtunk a Rom szekrényében (lézerkard, anyukája thermopulcsija stb.). Nos, a listát szeretném kiegészíteni az alábbi tárgyakkal:
- irányítható mini léghajó (milyen jó, hogy csak mini!)
- Gyűrűk ura társasjáték
- Mr. Potato Head (eredetileg ez egy Angliában népszerű kis figura, össze lehet rakni a különböző testrészeit meg ruhadarabjait különböző variációkban; jelen esetben egy speciális Darth Vader formát ölt krumpli úr, lsd. mellékelt fotó)
- Guitar Hero gitár
Ezeket mind felpakoltuk az Ebay-re, remélhetőleg lesz rájuk vevő. Annyira belejöttünk a dologba, hogy kitaláltuk, hogy majd eljárunk az úgynevezett car boot sale-ekre. Ez az esemény nagyon népszerű itt, és a lényege, hogy az emberek összegyűjtik a kacatjaikat, amikre már nincs szükségük, bepakolják a kocsijuk csomagtartójába, és hasonló szándékú emberrel találkoznak az előzőleg meghirdetett eseményen (parkolóban, iskolai sportpályán, mezőn stb.), mindenki guberálhat a másik cuccában, és nevetséges összegekért juthat klassz kis dolgokhoz. Szóval majd veszünk mi is occccsón cuccokat, pl. kisebb bútordarabokat, lakásba vagy kertbe való dísztárgyakat, feljavítjuk őket (festés, decoupage stb. ), és eladjuk őket az ebay-en. Mondjuk minden héten előállunk valami hasonló remek kis ötlettel, ami általában aztán el is felejtődik, na de majd meglátjuk...

3 megjegyzés: